Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

pondělí 17. listopadu 2014

III. velký předvánoční turnaj

... je za dveřmi! Co potřebujete vědět? Následující:

KDY: V sobotu 13. prosince 2014 od 9:00
KDE: Dům dětí a mládeže v Sokolově (Spartakiádní 1937, přes ulici od zimního stadionu)
ZA KOLIK: Zápisné je 50 Kč, členové zájmového útvaru DDM hrají zdarma.

Co byste rádi věděli?
CO SE BUDE HRÁT: Jak už to bývá, budeme rozděleni na méně a více zkušené hráče.

  • Mladší hráči: můžete hrát s jakýmkoli balíčkem, který splňuje normální pravidla constructed, tzn. 60+ karet, každá krom základních zemí a výjimek nejvýše ve 4 kopiích.
  • Starší hráči: si přinesou Commandera. Pokud ne, budou přeřazeni.
Obě úrovně budou hrát po skupinách čítajících většinou cca 4 hráče.

JAKÉ JSOU CENY A JAK JE VYHRÁT: Na ceny jsou připraveny promo karty, obyč a promo boostery, promo předměty a uvidíme, co se ještě v Garrukově kouzelném pytli najde. A mluvě o Garrukově pytli, ten je krom předvánočních dárků určen na hlavy planeswalkerů!
Přesně tak! Abyste získali ceny, musíte Garrukovi donést hlavy čtyř různých planeswalkerů (ne svou vlastní, samozřejmě). Ostré předměty ale nechte doma, ke získání hlavy stačí být ve hře, zatímco je ten či onen planeswalker vyřazen. Planeswalkeři jsou: Ajani, Jace, Liliana, Chandra a Nissa. 
Na začátku turnaje dostane každý hráč svého planeswalkera. Kdykoli je vyřazen ze hry, získá každý z jeho oponentů, který je stále ve hře, jeho hlavu (zaznamená se na zvláštní kartičku, skutečné hlavy nikdo nikomu sekat nebude!)

BEZHLAVÁ POMSTA! (Aneb hydra trochu jinak.) Sťali tě? Žádný problém! Hráč který je poražen se ve svém příštím tahu znova zapojí do hry... a za každou porážku v dané hře má o 10 životů víc a v každém svém tahu jedno kolo navíc! Tedy: po první porážce si zamícháš balíček, nastavíš životy na 30 (50 pro Commander) lízneš 7 karet + 1 na začátku kola, a pak si dáš ještě jedno kolo navíc. Dvě kola máš do té doby než jsi poražen(a) podruhé... načež začínáš se 40 (60) životy a kola máš hned 3!

Každé kolo turnaje trvá 60 minut, následuje krátká přestávka na přerozdělení hráčů. Kola jsou celkem 3, turnaj končí nejpozději ve 13:00.


Žádné komentáře:

Okomentovat