Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

neděle 26. května 2013

Mysteria 2013/14

Sokolov

Tohle pondělí byla schůze vedoucích kroužků v DDM Sokolov za účelem organizace pro další školní rok. Požádal jsem o zachování času schůzek (pondělí od 3 do 5 odpoledne) a změnu místnosti z důvodu nevyhovujícího nábytku. Také mám zažádáno o 4 turnaje - na září/říjen, prosinec, březen a květen.

Organizace kroužku v Sokolově bude příští školní rok odlišná jen v jednom bodě: od každého hráče bude vybíráno 20 Kč na ceny, přičemž členové kroužku mají "předplaceno" svojí přihláškou. Za každých započatých 100 Kč bude dán do cen 1 booster. Na konci schůzky budou boostery otevřeny, karty roztříděny podle barev a rarity a položeny rubem vzhůru na 6 hromádek, s vzácnějšími kartami na vrchu. Tyto budou rozebrány dle pořadí.

Chodov

Magic v Chodově bude podle všeho fungovat ve stejné podobě jako dosud.

Další Místa

Jakožto klub který už funguje ve dvou městech máme vždycky zájem přibrat další herní místa. S rozpočtem v okolí nuly si navíc můžeme dovolit nějaké malé bonusy pro vedoucí - od přebývajících promo karet přes po slevy na turnaje, jako je Prerelease. Samozřejmě pokud klub poroste, můžou se zvednout i tyto odměny.

Co je tedy zrovna teď v nabídce? Každý vedoucí klubu má nárok na podíl promo karet a předmětů zbylých po turnajích. Pokud jeho herna pořádá významný turnaj jako je Prerelease nebo Game Day, má slevu 50% na vstupné pokud hraje 8 - 16 lidí, a hraje zdarma pokud se účastní 16 a více lidí. Nabídka platí od 13. července 2013 a může se změnit dle situace.

Jaké jsou požadavky? Klubovna musí být především přístupná a vhodná pro veřejnost, včetně mládeže od 10 let. Organizátor si založí organizátorský účet na Wizards Play Network, včas reportuje jím pořádané akce a kontroluje, jsou-li přihlášeny eventy jako FNM, Prerelease a jiné. V neposlední řadě by měl být schopný si v Sokolově cca 1 do měsíce vyzvednout materiály.

Klub pak dostává svůj příděl FNM turnajů (minimálně 1 měsíčně, může být i minimálně 2 měsíčně pokud postoupíme na Advanced) a pořádá ostatní turnaje dle svých možností.

2012/13

Závěrem bych rád poděkoval všem za jejich zájem a práci v tomto školním roce, ze všeho nejvíc Kubovi Součkovi a Městské knihovně Chodov.

Žádné komentáře:

Okomentovat