Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

úterý 15. ledna 2013

Velký předprázdninový turnaj: kdy a jak?

Dal jsem včera řeč s DDM Sokolov a vypadá to, že by se našlo nějaké to okénko k uspořádání dalšího Velkého turnaje, jehož účelem bude, jak už je to obvyklé, zabavit o sobotním dopoledni velkou spoustu lidí, pokud možno takovou, aby klub postoupil o příčku výš.

Činnost DDM končí 7. června, takže ideálním měsícem je květen. Dovolil bych si pro konání turnaje navrhnout sobotu 18. května, aby se netloukla s DGM GameDayem, protože pro spoustu hráčů je formát Standard trochu problematický.

A mluvě o formátu, mám takový nápad. Přestože LOH byly záležitostí roku 2012, co takhle dát Magicový triatlon? Víc než 3 kola nejspíš - bohužel - stejně nestihneme. Osobně si to představuji takto:

1. kolo - Constructed, Modern.
2. kolo - Limited, hraje se s min. 40-karetním deckem složeným z vybraného obsahu 2 boosterů (budget pro začátečníky). A samozřejmě basiclandů.
3. kolo - Eternal Constructed (=všechno je dovoleno) všichni-proti-všem multiplayer v 4 - 6-členných skupinách.

Datum by se mělo dohodnout a nahlásit co nejdřív, takže pokud vidíte nějaké problémy s 18. květnem, křičte, ať se stihneme pobavit o jiném termínu. Konkrétní formu turnaje samozřejmě taky nechám čistě na vás, protože hrát budete vy, ne já. A vaše zábava je až na prvním místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat