Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

středa 2. ledna 2013

Mysteria 2013

Ahoj,

Nový Rok jsem s tímhle postem tak trochu promeškal (popravdě řečeno ani nevím, o kolik dní), nicméně tady je a spolu s ním něco málo stínování, kam bychom se jako klub rádi ubírali.

Do ankety na facebooku se zapojilo celých 5 hlasů, z nichž 4 si přejí víc turnajů. Zabývejme se ale nejprve tím, že v anketě bylo 5 hlasů. Aby klub měl nějakou budoucnost, musí růst, protože když růst nebude, i ty nejvěrnější hráče časem omrzí hrát pořád ty samé věci s pořád stejnými lidmi. I turnaje by z velké části měly být o tom, že poměříte síly s někým novým, naučíte se od něj zajímavé triky, nebo aspoň budete mít představu, proti čemu se do příště vyzbrojit.

Krok 1: Lidi (a tvorové)

Za tím účelem jsem se rozhodl významně podpořit především komunikaci, v menší míře na blogu, ve velké míře na facebooku. Aktivní lidi na stránkách klubu a ve skupině Mysteria Magic můžou být instantně cílováni různými druhy odměn, od promo karet po boostery.

Rovněž dál poběží nejrůznější soutěže pro nováčky a lidi, kteří je do klubu přivedou. Half-deck pro kamaráda si můžete v klubu vyzvednout pořád ještě kdykoli, druhý half-deck může nováček dostat hned po vyplnění DCI karty.

Krok 2: ???

Abysme mohli fungovat správně, potřebujeme v každý okamžik vědět, co přesně to "správně" znamená. Momentálně to vypadá, že ke správnosti potřebujeme víc Magicových turnajů, takže se budeme soustředit na ně. Ale jakmile jich bude dost, co dál? Já osobně bych třeba rozpoutal nějaké pořádné D&D, ale vy máte třeba jiný názor, a o vás přece jde. Takže kdykoli si myslíte, že klub někde drhne, něco fláká nebo naopak příliš hrotí, ozvěte se. Prioritou klubu je nejen aby jeho hráči byli slyšet, ale také jim naslouchat a v nesebevražedné míře se podřídit.

Krok 3: ZISK!

Klub je momentálně docela ztrátový, a protože se brzy stane součástí ZR Games, není vůbec jisté, kam to půjde s nákladnějšími turnaji typu Prerelease, a vůbec všemi akcemi, protože jedno IČO bude najednou sdílet velká spousta lidí. Jakmile něco zjistím, samozřejmě se ozvu. Samozřejmě v momentě, kdy se klub dokáže uživit, se můžeme zase osamostatnit a s nikým se nedělit. Všechno záleží na tom, jak se dokážeme dohodnout.

Doufám, že jsem vás na začátek roku moc nezdeptal. Velký turnaj ukázal, že všechno jde, když se chce, a my chceme jít dál. Šťastný rok 2013!

Žádné komentáře:

Okomentovat