Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

sobota 8. září 2012

Soutěž o Event Deck a Intro Pack

Dnes skončila facebooková soutěž o vzácnou promo kartu, a je tedy nejvyšší čas rozjet novou, tentokrát o Event Deck Humanity's Vengeance ze sady Avacyn Restored a M13 Intro Pack Sole Domination.


Jak vyhrát Intro Pack?

Možnost vyhrát IP se týká pouze nováčků. Stačí začít hrát Magic a založit si v klubu DCI účet (kartička umožňující účast v lize a na turnajích). Na konci soutěže bude vylosován jeden nováček, který dostane Intro Pack.



Jak vyhrát Event Deck?

Event deck Humanity's Vengeance obsahuje 20 bytostí typu Human. Soutěžním úkolem je tedy přivést do klubu 20 lidí, konkrétně 20 nových hráčů. Takže naučíte někoho hru, přivedete ho do klubu, necháte mu vystavit DCI kartičku, a máte bod. Soutěž končí v okamžiku, kdy je zaevidován 20. nováček. Intro Pack dostane člověk s nejvíce nováčky, případně rozhodne los.



Body

Soutěž o Intro Pack: Bubelini M., Bubelini P., Černošek J., Černý, V., Goubej P.,Goubej R., Hájková, A., Hejduk J., Hejduk Z., Horová E., Hruška J., Kosík T., Madej J., Mychalčuk I., Peňáz J., Peňáz T., Takáč M., Vlasák M., Vlasák P., Vojáček V.

Soutěž o Event Deck: Klub 9, J. Slanina 3, R. Zrůst 3, P. Bubelini 1, R. Goubej 1, M. Horová 1, P. Krejnický 1, T. Peňáz 1

Vyhodnocení
Soutěž skončila 16. 4. 2013. Vítězem IntroPacku se stává Zdeněk Hejduk ze Sokolova. Každý další účastník soutěže o IntroPack dostane na požádání 4 náhodně vylosované promo karty.

Žádné komentáře:

Okomentovat