Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

pátek 7. září 2012

Klub společenských her Sokolov - Magic

Do začátku bude hlavní náplní sokolovského Klubu společenských her Magic: the Gathering. Cílem je především vytvořit dostatečně velkou hráčskou základnu k pořádání pravidelných turnajů - v současné době se DDM nevyplatí a byl jsem požádán o stažení všech turnajů na školní rok 2012/13. Smutné, že?

Klub společenských her v roce 2012/13

Klub běží opět pod Domem dětí a mládeže v Sokolově, a to v novém čase - každé školní pondělí od 15:00 do 17:00, po domluvě možno až do 18:00. Dostali jsme novou - bohužel menší - klubovnu, B16 (Elektronika). Zápisné činí 320 na půl roku. Vyplatí se? Čtěte dále!


Výhody pro členy v klubu

Základní výhodou je samozřejmě možnost si v pohodovém prostředí zahrát nejen Magic, ale i jiné hry - Pokémon Trading Card Game, Dungeons & Dragons, Dungeon Command a Dominion jsou na hlavním programu prvního pololetí.

Výhodou je i sleva na vstupné na turnaje pořádané v prostorách DDM. Které nám budou povoleny až budeme mít dost hráčů.

A nakonec to nejlepší: každou schůzkuza každých 8 hráčů, kteří ten den hrají Magic, bude rozbalen 1 booster M:tG. Karty z něj budou rozděleny mezi hráče někdy náhodně, jindy podle bodů uhraných v Lize.


Výhody pro nováčky

Každý nováček, který si založí DCI kartičku (nezbytná pro účast v Lize a na turnajích), dostane do začátku 30-karetní balíček hry Magic zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat