Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

neděle 6. května 2012

AVR Prerelease Sokolov

Je tomu už více než týden, co se otevřely Helvaulty po celém světě, a do světa vylétly stovky andělů a démonů, zatímco lidé konečně úspěšně začali obracet boj proti temnotě na svojí stranu, a párek nových planeswalkerů se přišel podívat, co se to vlastně ke všem čertům děje.

Hernímu poli kralovala především velká bílá letadla, mezi nimi i samotná Avacyn (pod kontrolou Dominika Szebenyiho), v doprovodu červených lidských rebelů, kteří se pustili do oponujících příšer hlava nehlava. V další hře jsem zahlédl i její nemesis Griselbranda (který vletěl na bojiště na straně Petra Krejnického, ovšem byl záhy "Spirited Away" na stranu Terezy Drechslerové. Krejňův Dark Impostor s ním ovšem udělal krátký proces a ještě získal veselou aktivační schopnost.)

Nyní k Helvaultu:
Protože nás bylo relativně málo (akorát na běžnou klubovnu DDM; od příštího školního roku bychom ale měli mít turnaje ve velkém sále), odemykal se Helvault po pěti achievementech, přičemž každý hráč, který dosáhnul stanoveného počtu jako první (a neměl prvenství na nižší metě) byl pasován na jednu z klíčových postav příběhu Innistradu, které měly s Helvaultem co k dočinění. V mírně recesistickém duchu byly těmito postavami samé dámy - Thalia, Liliana a Avacyn. Zde je naše síň slávy:

Čestnou Thalií turnaje byl po 5 achievementech jmenován Pavel Nerad.

Čestnou Lilianou turnaje byl po 10 achievementech jmenován Lubomír Rigo.

Čestnou Avacyn turnaje byl po 15 achievementech jmenován Jan Havel, který též vyhrál celý turnaj. Gratulace!

Pravda je, že planeswalkeři vykoukli na světlo světa až z cen. Z prerelease si každý hráč vždycky odnese aspoň jeden booster navíc, který může buď otevřít na místě anebo si ho nechat na ligu. Málokdo ale to napětí vydržel, takže se po skončení turnaje ještě otevíralo a bylo mnoho radosti na starém bělidle.

Protože prerelease M13 je o prázdninách, nebudou k dispozici prostory DDM a událost se rozdělí na dvě menší prerelease v sobotu a neděli (2HG). Místa a časy budou jako vždy upřesněny. Těším se na shledanou :)

Žádné komentáře:

Okomentovat