Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

pátek 27. dubna 2012

Avacyn Restored Liga

Od 5. května 2012 (počínaje League Launch turnajem v Chebu) do 15. června 2012 poběží ligová sezóna Avacyn Restored. Oproti DKA lize doznala pár významných změn, takže pokud se chcete zúčastnit, přečtěte si pozorně pokud možno celý článek.

Jak se zaregistruji?
Stačí během akce přijít za nejbližším vedoucím klubu (jak jsou uvedení v záhlaví blogu) a koupit si první 1-3 boostery. S nimi dostanete kopii záznamového archu na karty a body. Toť vše.

Jak si postavím balíček?
Do začátku si koupíš 1-3 boostery. Tvůj úplně první booster do ligy stojí 50 Kč (nebo můžeš použít booster co dostaneš za účast na prerelease), každý další 75 Kč. Pokud hraješ s jediným boosterem, můžeš doplnit balíček 15 základními zeměmi (a získat 30-karetní balíček). Od 2 a více boosterů musí balíček obsahovat aspoň 40 karet včetně základních zemí.
Pokud nemáš dost základních zemí, můžeš si je v klubu půjčit.

Jak získávám body? (POZOR, změny!)
Liga běží 6 týdnů, přičemž týden se počítá vždycky od soboty do pátku.
Každý týden si můžeš koupit až 3 boostery na stavbu/vylepšení balíčku a za každý dostat 2 body.
Každý týden můžeš vyzvat libovolný počet hráčů. Za každého hráče, kterého porazíš (stačí 1 zápas), získáš 2 body, za prohru pak 1 bod. Nezáleží na tom kde hrajete, důležité je jen abyste byli oba v lize a okamžitě zapsali oba výsledky do záznamového archu. V jednom týdnu můžeš hrát s jedním hráčem o body nejvýš jednou.

Co je vlastně ten záznamový arch?
Záznamový arch je papír, kam zapisuješ zakoupené boostery, výsledky zápasů a karty, které máš k dispozici ke stavbě balíčku. Dostaneš ho při registraci do ligy. Záznamy v archu musí být vždy přesné a úplné (před vyhodnocením ligy budou údaje na nich zkontrolovány a porovnány). Jakékoli nepřesnosti, zejména v počtech karet, můžou kdykoli vést v nejhorším případě i k diskvalifikaci z ligy.

Jaké jsou ceny?
Z každého zakoupeného boosteru (kromě prvního) jde 10 Kč na boostery AVR na ceny. Booster na ceny má hodnotu 70 Kč. Boostery budou rozdraftovány dle pořadí na turnaji 23. června (datum se může změnit dle možností MK Chodov). Další ceny přibydou dle účasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat