Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

čtvrtek 2. února 2012

Blízká budoucnost klubu Mysteria

Během mého krátkého bdění nad klubem se povedla velká spousta věcí. Kromě Sokolovského kroužku se pod klub dostal i Chodov a Cheb. V Chodově klub bují ze všeho nejvíce, za což se jeho vedoucímu, Jakubovi Součkovi, dostalo poděkování v podobě možnosti zahrát si prerelease Dark Ascension na náklady klubu. Chebský klub byl dlouho mimo provoz, ale pozvolna se dává dohromady, takže je možné, že AVR prerelease zdarma si užije tamější vedoucí Dan Franček.

Prioritou klubu na začátek roku 2012 je získávání nováčků a odměnění nejen těch, kteří se stanou členy, ale i těch, kteří nové lidi přivedou. V obdobích daných příchodem nové sady Magicu bude náhodně vylosovaný nováček odměněn intropackem, a člen který se významně zaslouží o naplnění kluboven si zahraje prerelease, aniž by do něj musel sám investovat.

Další motivací k účasti na akcích Mysterie bude odměnový program: každý účastník libovolné akce klubu, od ligy po turnaj, dostane určitý počet bodů, za které pak bude moct "nakoupit" různé věci, od placek a náramků, přes krabičky na karty a plakáty, až po boostery.

Jedním z nejdůležitějších cílů klubu je, aby základní členství bylo zdarma i pro hráče ze Sokolova, kde se musí řešit přihlášky a poplatky DDM. S tímto ohledem budou celkem troje formy členství, které se odrazí jednak na vstupním poplatku, jednak na cenách vstupného a počtu bodů získaných do odměnového programu za účast na akci. Možnosti členství budou následující:

  • VIP člen: platí členský poplatek, má největší slevu na turnajové vstupné a získává body navíc do odměnového programu.
  • Člen: neplatí členský poplatek, má slevu na turnajové vstupné.
  • Nečlen: neplatí členský poplatek, turnaje jsou bez slevy.
Všechno tohle je takový nástin, který by za určitých podmínek mohl fungovat. Těmi podmínkami jsou samozřejmě dobrá vůle organizátorů, obchodního partnera, a především členů. Konkrétnější podoba všeho se objeví pravděpodobně během víkendu, do té doby si poslechnu případné připomínky.

Žádné komentáře:

Okomentovat