Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

pátek 25. listopadu 2011

Velký organizační post

Tak po shromáždění a přerozdělení materiálů po Čendovi, plus dnešní krátké návštěvě pana Ekrta z Blackfire, dávám do oběhu pár slov o budoucnosti Gateway lig, dotace turnajů, atd.

Protože liga klubu Mysteria se teď "rozpadne" do 3 poboček (Cheb, Chodov, Sokolov), trochu se zředí dostupná Gateway proma (cca 70 karet na klub). Bodování tedy od prosince bude stejné jako je teď v Sokolově, ale budou se hodnotit klasické hry 2-ze-3 (tzn. musíte aspoň dvakrát vyhrát.)

BODOVÁNÍ GATEWAY LIGY:
Přihlášení do ligy = 10 bodů.
Výhra = 4 body.
Prohra = 3 body.


Zvláštní promo karty (třeba starší FNM) teď budou dostupná jenom jako ceny na turnajích. Turnajová proma se rozdávají zvlášť - nejsou součástí Gateway programu.

Co se jiných cen týče, pokusím se nějaké sehnat. Pro začátek to také vypadá, že přecejen budou nějaké boostery/displeje z RRP programu. Sehant nové hráče se ale zatím nijak zvlášť nedaří, což je chyba! Poslední šance získat boostery za nové registrace je 14. prosince!

Blackfire slíbili do Vánoc dodat promo letáčky, kam se napíše adresa klubu + volně vlepí karta, a které budou dobrovolníci rozdávat před školami. Náklad bude cca 300 kusů, takže každá pobočka dostane stovku včetně nějakého výběru karet z bazaru, aby s ní naložila dle vlastní vůle. Ještě běžel nějaký thread ohledně triček pro "Magic Leadery," ale ten momentálně zapadnul.

Žádné komentáře:

Okomentovat