Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

pondělí 23. září 2013

THEROS Liga

V pondělí 30. září nám začíná nová sezóna ligy. THEROS blok nás bude provázet celý školní rok. Během každé schůzky klubu bude možné nastoupit do ligy, která tentokrát bude nejen o zábavném limitedu, ale i o cenách: každý účastník ligy má možnost vyhrát balík z DuelDecku Heroes vs. Monsters:
Jak bude liga letos fungovat? Zaprvé si vyberete, zda budete zastupovat hrdiny nebo příšery. Vstupné do ligy je 30 Kč (členové z DDM Sokolov, kteří mají zaplaceno, mají zaplaceno), za které na začátku dostanete 15-karetní 3-barevný balíček (3U, 12C), který doplníte základními zeměmi a můžete hrát. Po získání určitého počtu bodů postoupíte na další úroveň, ke které dostanete další karty do balíčku. Bodový systém bude viset společně s výsledky zde na blogu. Nejlepší hráč z každé skupiny (hrdinové/příšery) dostane příslušný balíček z DuelDecku.

Kdo začne hrát hned 30. září dostane navíc promo kartu Bident of Thassa (kterou ale nelze hrát v ligovém decku) a hero kartu The Harvester, která se bude hodit na zápasy s Hydrou.

Žádné komentáře:

Okomentovat