Chodov
Městská knihovna Chodov
Staroměstská 55
Pátek 15:00 - 17:00
???
Sokolov
Dům dětí a mládeže Sokolov
Spartakiádní 1937
Pondělí 15:00 - 17:00
mathfes_at_seznam.cz
Obchodní partner
MysticShop

pátek 12. října 2012

Report z prerelease RtR

Report z prevka Return to Ravnica poslal Kuba Souček. Díky!

29.9.2012 se po celé ČR konalo prerelease nové, mnoha hráči očekávané, sady Return to Ravnica. Už z dlouho zveřejněných spoilerů karet bylo znát, že se je na co těšit Návrat starých guild v nových kabátech byl provázen speciální promo akcí. Na místo standardních šesti boosterů nové sady obdrželi hráči speciální guild-pack, ve kterém se nacházel jeden booster s kartami v barvách zvolené guildy, pět normálních boosterů, promokartu, dvacetistěnnou kostku na počítání životů, uvítací dopis od vysoko postaveného člena guildy, achievment kartu a to celé zabalené v zapečetěné krabičce.

 Z předregistrovaných hráčů se do prostorů chodovské knihovny dostavil podstatně menší počet, ale ani to nám nezabránilo užít si prvotřídní zábavu při odhalování tajů nové Ravnicy. Nejvyššímu počtu členů se těšili guildy pod vedením velkého Niv-Mizzeta a Jarada. Však i tito dva velikáni se podívali na bojiště, nejvyšší zombie-lord pod kontrolou Karolíny Malé a dračí génius po boku Jakuba Součka. I přes ono početné zastoupení izzetské ligy a golgarijského roje se jako nejsilnější ukázala selesnyjská konkláva se svojí schopností „populate“, pilotována Dominkem Szebenyim. Ohromné masy kentauřích, ptačích a elementárních tokenů zadupávaly své soupeře hru po hře, nebylo tedy divu, že Dominik skončil první, následován Honzou Havlem obětujícím se za kult fanatického Rakdose a Pavlem Matouškem, původně izzetským vědcem, nakonec vysokým azroijským soudcem.

 Další edice nového Ravnica bloku nese název Gatecrash, ve které se nám představí zbývající, na Ravnice operující, guildy a to Orzhov, Simic, Grull, Dimir a Boros. A s jakými novinkami přijdou tyto skupiny? Nebude nic jednoduššího než se zúčastnit následujícího prerelease a na vlastní kůži se o tom přesvědčit! Do té doby však Mysterie pořádá řadu turnajů a akci, tak zas na některé z nich nashledanou!

Žádné komentáře:

Okomentovat